ONLINE KURSUS OM

UNDERVISNINGSFILM

Skal du lave undervisningsfilm?

Skal du i gang med film, så kan du få hjælp i mit online kursus, der omhandler 9 faser fra idé til udgivelse. Der er en opgave til hver fase. Laver du alle opgaver, vil du til sidst stå med en færdig film klar til brug. Der er mange eksempler i form af film, og der er mulighed for at stille spørgsmål til mig undervejs via kurset.

Kurset kan også indgå som efteruddannelse på en uddannelsesinstitution, og det kan tilpasses lokale behov.

Kurset koster kr. 375,- (prisen er inkl moms).

Indholdsbeskrivelse

Idé: Ved hjælp af 6 spørgsmål får du struktur på dine indledende tanker og overblik over din idé. Du er allerede godt i gang med din film!

Indhold: Næste step er at formulere læringsmål. Det hjælper dig med at få styr på det konkrete indhold i din film. Du laver en indholdsplan og overvejer stofmængden igen for at se, om du skal dele din film op i mindre dele.

Filmgenre: Kurset gennemgår fire didaktiske filmgenrer: Motivationsfilm, Formidlingsfilm, Instruktionsfilm og Evalueringsfilm. For hver genre opstilles en enkel skabelon, som gør det nemt for dig at strukturere indholdet i filmen.

Udtryk: Der er mange måder at lave film på, og du skal vælge, hvilket udtryk, du ønsker. Kurset gennemgår fire forskellige udtryk: Direct to camera, Filmet undervisning, Skærmoptagelse og Animationsfilm.

Grej: Hvad har du brug for, når du skal filme? Kurset beskriver det grej, du skal have fat i, og de programmer, du skal bruge. 

Planlægning: Her arbejder du med de konkrete scener, klip i din film, og du får styr på dit storyboard. Det gør selve optagelsen mere effektiv.

Filme: Nu er du parat til at filme! På dette trin får du tips, tricks og gode råd, så du undgår de værste fejl.

Redigere: De fleste film skal redigeres, og her beskrives nogle helt grundlæggende trin i redigeringsprocessen.

Udgive: Din film er færdig, men hvor deler du den? På en streamingtjeneste eller et LMS (en læringsplatform)? Det giver ofte nye didaktiske muligheder, der kan støtte læreprocessen og den lærendes arbejde med undervisningsfilmen. 

Pin It on Pinterest

Share This