ONLINE KURSUS OM

UNDERVISNINGSFILM

Skal du lave undervisningsfilm?

Skal du i gang med film, så kan du få hjælp i mit online kursus om at lave undervisningsfilm.

Kurset er et praktisk kursus, hvor du undervejs arbejder med din egen undervisningsfilm. Du kommer igennem hele produktionsprocessen, som er inddelt i 9 trin fra idé til færdig udgivelse. Undervejs er der mange eksempler i form af film, og der er mulighed for at stille spørgsmål til mig direkte via kurset.

Kurset kan også indgå som efteruddannelse på en uddannelsesinstitution, og det kan tilpasses lokale behov og fx suppleres med en række online møder med uddybende undervisning og sparring i relation til individuelle filmprojekter.

Kurset koster i en ren online udgave kr. 375,- (prisen er inkl moms).

Udtalelse fra kursist, juni 2020:

“Jeg synes kurset har været rigtig fint opbygget, med meget grundige forklaringer, en tydelig oversigt og fremgangsmåde. Også Online-møderne har været rigtig gode. Det er her tydeligt at mærke at Karin er meget pædagogisk og har stor tålmodighed med ‘os som kursister'”

Indholdsbeskrivelse

Idé: Ved hjælp af få spørgsmål får du struktur på dine indledende tanker og overblik over din idé. Du er allerede godt i gang med din film!

Indhold: Næste step er at formulere læringsmål. Det hjælper dig med at udvælge det konkrete indhold i din film.

Filmgenre: Kurset gennemgår fire didaktiske filmgenrer: Motivationsfilm, formidlingsfilm, instruktionsfilm og evalueringsfilm. Du vælger, hvilken genre, der egner sig bedst til dit filmprojekt. Der er en enkel skabelon til hver genre, som gør det nemt for dig at strukturere indholdet i filmen.

Udtryk: På dette trin arbejder du med udtrykket i din film – skal det fx være direct to camera, filmet undervisning eller måske en skærmoptagelse? 

Grej: Hvad har du brug for, når du skal filme? Kurset beskriver det grej, du skal have fat i, og de programmer, du skal bruge.

Planlægning: Her arbejder du med de konkrete scener, klip i din film, og du får styr på dit storyboard. Det gør selve optagelsen mere effektiv.

Filme: Nu er du parat til at filme! På dette trin får du tips, tricks og gode råd, så du undgår de værste fejl.

Redigere: De fleste film skal redigeres, og her beskrives nogle helt grundlæggende trin i redigeringsprocessen.

Udgive: Din film er færdig, og det sidste trin handler om, hvordan du deler den med din målgruppe. 

Pin It on Pinterest

Share This