OM

OM

Hvem er jeg?

Jeg har gennem mange år arbejdet med læring og digitalisering både på strategisk, taktisk og operationelt niveau. Jeg har arbejdet i dette felt som business development manager, forlagsredaktør, underviser og forfatter. Jeg har erfaring fra forlagsbranchen, EdTech og uddannelsessektoren. I dag er jeg selvstændig konsulent med base i min virksomhed IntoLearning.

Se min profil på LINKEDIN.

Som person er jeg mulighedsorienteret og god til at få øje på både lavt og højt hængende læringsfrugter i din forretning. Jeg er opsøgende, har et stort netværk. Jeg kan lide at skabe relationer og bringe folk sammen. Du kan regne med mig! Jeg arbejder på din sag og for dine interesser. Jeg motiveres af, at du lykkes med dine projekter. 

Læs hvad andre siger om at samarbejde med mig – se REFERENCER.

Jeg er altid frisk på en kop kaffe og en snak om digital læring. 

Skal vi samarbejde? 

Karin Eckersberg

Persondatapolitik

Formål
Formålet med min persondatapolitik er at forklare, hvordan jeg indsamler, behandler og beskytter persondata i forbindelse med aktiviteter i min virksomhed IntoLearning.

Hjemmeside
Min hjemmeside er udviklet i WordPress og hostet af UnoEuro.

I wordpress og UnoEuro kan jeg se datastatistikker, fx hvor mange der besøger min hjemmeside, og når et blogindlæg bliver delt. Jeg bruger ovenstående data til at vurdere effekten af min kommunikation.

De omtalte data er anonymiserede, og jeg kan derfor ikke se hvem, der besøger min hjemmeside eller deler mine blogindlæg. Jeg kan til gengæld se, hvis du skriver en kommentar til et blogindlæg. Her har jeg dit brugernavn, mailadresse og din kommentar. Hvis du fortryder en kommentar, kan du henvende dig til mig, og jeg kan slette den.

Nyheder
Du kan abonnere på nyheder fra mig. Jeg anmoder i den forbindelse om navn og mailadresse, så jeg kan sende dig disse nyheder. Du skal selv aktivt udfylde en formular med navn og mailadresse og indsende den og derved accepterer du min persondatapolitik og giver dit samtykke til at stå på den specifikke nyhedsliste.

 

 

Jeg anvender Mailchimp til at holde styr på mine nyhedslister. I Mailchimp kan jeg se, navn, mailadresse, tidspunkt for indsendelse af formularen, og efterfølgende kan jeg se, om en abonnent åbner/genåbner nyheder fra mig og klikker på de links, der er i nyhedsbrevet.

I mine nyhedsbreve informerer jeg primært om nye blogindlæg.

Jeg bruger data i Mailchimp til at vurdere indholdet i mine nyhedsbreve med henblik på at levere indhold, som mine læsere værdsætter.

Som abonnent kan man altid afmelde sig, hvis man ikke længere ønsker at få nyheder fra mig. Det gøres enkelt fra bunden af enhver nyhedsmail. Jeg kan se i Mailchimp, når en abonnent afmelder sig, og hvornår det sker.

Ovennævnte data lagres i Mailchimp så længe jeg bruger tjenesten og sender nyhedsbreve ud. 

Kurser
Jeg tilbyder også online kurser. Disse kurser afvikles fra læringsplatformen Eurekos. Her lagres først og fremmest en adgangsgivende profil med mail og brugernavn.

Som i alle andre læringsplatforme indsamles data, der er relevante i relation til at facilitere et online kursus. Jeg kan fx se, hvornår en kursist sidst har været inde i kurset, og hvilke sider kursisten har besøgt. Kursister informeres særskilt om dette i forbindelse med tilmelding til et kursus.

Når et kursus er afsluttet, slettes kursistens profil og dermed alle data i læringsplatformen.

Generelt
Jeg indsamler kun data, som er relevante jf. nævnte hensigter. Jeg hverken giver eller sælger data, og jeg forsøger i enhver henseende at behandle data etisk korrekt. Såfremt du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at skrive til mig på karin@eckersberg.dk.

Persondatapolitik er opdateret 28/5 2018

Pin It on Pinterest

Share This