OM

OM

Karin Eckersberg

Mere end 20 års erfaring

Jeg har mere end 20 års erfaring med læring og digitalisering. Jeg har arbejdet med det på både på strategisk, taktisk og operationelt niveau som business development manager, forlagsredaktør, underviser og forfatter. Jeg har erfaring fra forlagsbranchen, EdTech og uddannelsessektoren. I dag er jeg selvstændig konsulent med base i min virksomhed IntoLearning og tilknyttet CIU – Center for it i undervisningen.

Se profil på LINKEDIN 

Jeg er altid frisk på en kop kaffe og en snak om digital læring

Ring på 24499921 – eller skriv via knappen.

Persondatapolitik

Formål
Formålet med min persondatapolitik er at forklare, hvordan jeg indsamler, behandler og beskytter persondata i forbindelse med aktiviteter i min virksomhed IntoLearning.

Hjemmeside
Min hjemmeside er udviklet i WordPress og hostet af Simply.com.

I wordpress og Simply.com kan jeg se datastatistikker, fx hvor mange der besøger min hjemmeside, og når et blogindlæg bliver delt. Jeg bruger ovenstående data til at vurdere effekten af min kommunikation.

De omtalte data er anonymiserede, og jeg kan derfor ikke se, hvem der besøger min hjemmeside eller deler mine blogindlæg. Jeg kan til gengæld se, hvis du skriver en kommentar til et blogindlæg. Her har jeg dit brugernavn, mailadresse og din kommentar. Hvis du fortryder en kommentar, kan du henvende dig til mig, og jeg kan slette den.

Fra 16/12 2019 anvender jeg cookies mhp. markedsføring. Du kan vælge dette til eller fra, når du besøger min hjemmeside.

Nyheder
Du kan abonnere på nyheder fra mig. Jeg anmoder i den forbindelse om navn og mailadresse, så jeg kan sende dig disse nyheder. Jeg bruger alene disse data til at fremsende nyhedsbreve og ikke til anden markedsføring.

Jeg anvender Mailchimp til at holde styr på mine abonnenter. I Mailchimp kan jeg se, navn, mailadresse, tidspunkt for indsendelse af en formular, og efterfølgende kan jeg se, om en abonnent åbner/genåbner nyheder fra mig og klikker på de links, der er i nyhedsbrevet.

Som abonnent kan man altid afmelde sig, hvis man ikke længere ønsker at få nyheder fra mig. Det gøres enkelt fra bunden af enhver nyhedsmail. Jeg kan se i Mailchimp, når en abonnent afmelder sig, og hvornår det sker.

Ovennævnte data lagres i Mailchimp så længe jeg bruger tjenesten og sender nyhedsbreve ud. 

Online kurser
Jeg tilbyder også online kurser. Disse kurser afvikles fra læringsplatformen Eurekos. Her lagres først og fremmest en adgangsgivende profil med mail og brugernavn.

Som i alle andre læringsplatforme indsamles data, der er relevante i relation til at facilitere et online kursus. Jeg kan fx se, hvornår en kursist sidst har været inde i kurset, og hvilke sider kursisten har besøgt. Kursister informeres særskilt om dette i forbindelse med tilmelding til et kursus.

Når et kursus er afsluttet, slettes kursistens profil og dermed alle data i læringsplatformen.

Generelt
Jeg indsamler kun data, som er relevante jf. nævnte hensigter. Jeg hverken giver eller sælger data, og jeg forsøger i enhver henseende at behandle data etisk korrekt. Såfremt du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at skrive til mig på karin@eckersberg.dk.

Persondatapolitik er opdateret 5/6 2020

Pin It on Pinterest

Share This