PODCAST

Den didaktiske podcast

Fire erhvervsskoler producerer 32 podcasts til fire erhvervsuddannelser: eud-business, tømrer, SOSU og landbrugsuddannelsen. De 32 podcasts skal efterfølgende testes af 1585 elever på 15 erhvervsskoler.

Projektet, som er støttet af Region Syddanmark, sigter mod at skabe synergi mellem grundbogens skriftlighed og lydmediets mundtlighed, og fire af de store læremiddelforlag er med: Gyldendal, Systime, Praxis og SEGES. Målet er at øge elevernes læring og motivation for at tilegne sig det teoretiske stof.

CIU – Center for it i undervisningen i eud er projektejer, og CIU har bedt mig være projektleder. Se ARTIKEL og lyt til de første episoder.

Didaktika

Jeg er vært på podcasten DIDAKTIKA, der handler om didaktik i erhvervsuddannelserne. Podcasten udgives af forlaget Gyldendal, og den er produceret til efteruddannelseskonceptet DIDAKTIKA. 

Den første episode handler om pædagogisk ledelse og kompetenceudvikling i praksis. Den kan du lytte til her.

I hver af de efterfølgende episoder taler jeg med en ekspert og en praktiker om et didaktisk tema, fx undervisningsdifferentiering, trivsel og motivation, film i undervisningen, digitale teknologier, klasseledelse, faglig læsning, praksisrelateret undervisning m.m.

Du kan høre episoderne på ITUNES, Spotify og Stitcher. Søg efter DIDAKTIKA. Læs mere om efteruddannelseskonceptet DIDAKTIKA.

 

Pædagogisk ledelse og kompetenceudvikling i praksis

Rubæk og Eckersberg

Sammen med BIRGITTE RUBÆK har jeg udgivet podcasten RUBÆK OG ECKERSBERG, en podcast for dig, der vil i gang med online kurser, og interesserer dig for læring og uddannelse i en digital tidsalder. 

Du finder podcasten på iTunes, Spotify og Google Podcast – eller lyt til episoderne fra vores podcastsite: RUBÆK & ECKERSBERG.

De enkelte episoder handler om:

  1. Introduktion
  2. Få en god idé til et online kursus
  3. Online mindset og digitale frø
  4. Online kurser som vi lærer noget af
  5. Kom i gang med online møder og læringsrum
  6. Forskellige typer af læringsprodukter
  7. Skab en nem online kunderejse
  8. Film i undervisningen – hvornår og hvordan?
  9. Online læring med succes
  10. Gamification i læringsdesign

 

First movers choice

Vær den første
der får besked om nyt blogindlæg.
Kom med på min mailliste.

Du er nu tilmeldt mit nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This