PODCAST

Læremesters værktøjskasse

Læremesters værktøjskasse er et initiativ iværksat af Jordbrugets Uddannelser repræsenteret af 3F, GLS-A samt Landbrug og fødevarer. Det overordnede formål er at sikre fremtidens faglærte arbejdskraft inden for gartneri, land- og skovbrug.

Læremesters værktøjskasse består af en podcast samt et understøttende website med gode råd og værktøjer til den oplæringsansvarlige i virksomheder, der uddanner elever og lærlinge. 

Lyt til LÆREMESTERS VÆRKTØJSKASSE.

 

Læremesters Værktøjskasse - en introduktion

Den didaktiske podcast

Fire erhvervsskoler producerer 32 podcasts til fire erhvervsuddannelser: eud-business, tømrer, SOSU og landbrugsuddannelsen. De 32 podcasts skal efterfølgende testes af 1585 elever på 15 erhvervsskoler.

Projektet, som er støttet af Region Syddanmark, sigter mod at skabe synergi mellem grundbogens skriftlighed og lydmediets mundtlighed, og fire af de store læremiddelforlag er med: Gyldendal, Systime, Praxis og SEGES. Målet er at øge elevernes læring og motivation for at tilegne sig det teoretiske stof.

Jeg har været projektleder og didaktisk ekspert på projektet. CIU – Center for it i undervisningen i eud er projektejer. Se ARTIKEL og lyt til de første episoder.

Didaktika

Jeg er vært på podcasten DIDAKTIKA, der handler om didaktik i erhvervsuddannelserne. Podcasten udgives af forlaget Gyldendal, og den er produceret til efteruddannelseskonceptet DIDAKTIKA. 

Den første episode handler om pædagogisk ledelse og kompetenceudvikling i praksis. Den kan du lytte til her.

I hver af de efterfølgende episoder taler jeg med en ekspert og en praktiker om et didaktisk tema, fx undervisningsdifferentiering, trivsel og motivation, film i undervisningen, digitale teknologier, klasseledelse, faglig læsning, praksisrelateret undervisning m.m.

Du kan høre episoderne på ITUNES, Spotify og Stitcher. Søg efter DIDAKTIKA. Læs mere om efteruddannelseskonceptet DIDAKTIKA.

 

Pædagogisk ledelse og kompetenceudvikling i praksis

Nyhedsbrev

Vær den første
der får besked om nyt blogindlæg.
Kom med på min mailliste.

Du er nu tilmeldt mit nyhedsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This