CASES

Dit valg – uddannelsesafklaring

Dit valg er et online afklaringsforløb til unge, der skal vælge videregående uddannelse. Forløbet varer fire uger, hvor den unge finder frem til, hvilken uddannelse, der er den helt rigtige.

Forløbet er organiseret med en lille daglig opgave, som den unge arbejder selvstændigt med. En gang om ugen er der en online samtale, hvor den unge får sparring i forhold til opgaverne og bliver udfordret i sit uddannelsesvalg.

Konceptet omfatter også en gratis FACEBOOKGRUPPE med inspiration til uddannelsesvalget.

Jeg har stået for konceptudvikling. Læs mere om DIT VALG.

Den digitale svinestald 

Grindsted, Dalum og Gråsten Landbrugsskole er gået sammen med CIU (Videnscenter for it i undervisningen) og IntoLearning om at udvikle læremidler til svineundervisningen på landbrugsuddannelsen.

Konceptet består af en digital svinestald med faglige begreber og mere end 20 film fra stalden, hvor der udføres typiske arbejdsopgaver.

Til den digitale svinestald hører også en iBog med opgaver og lærervejledning.

Jeg står for projektledelse med ansvar for didaktisk design. Projektet er under udvikling – se BETA..

Didaktika – Gyldendal Uddannelse

Didaktika er et online akademi med efteruddannelseskurser inden for didaktik. Kurserne er specifikt målrettet lærere i erhvervsuddannelserne, de er organiseret som praksisnær kompetenceudvikling og bygger på aktionslæring.

Didaktika anvendes i forbindelse med pædagogisk ledelse og strategisk kompetenceudvikling samt udvikling af professionelle læringsfællesskaber.

Jeg har været konsulent og nøglemedarbejder på Didaktika fra idé til prototype, afprøvning, salg og implementering. Jeg er desuden vært ved en podcast om didaktik, som er en del af konceptet. 

Læs ARTIKEL om konceptet.
Se REFERENCE.
Lyt til DIDAKTIKA podcast på iTunes.

Sowing the seeds for the digital agricultural worker – 3F

3F er lead partner på dette projekt under Erasmus+: Sowing the seeds for the digital agricultural worker

Projektet er til støtte for det store antal landbrugsarbejdere, der rejser rundt i europa for at arbejde i landbruget.

Projektet har udviklet en app med info om arbejdsrettigheder og arbejdsforhold i modtagerlandet. Appen indgår i formelle og uformelle læringssammenhænge og søger samtidig mod at udvikle landbrugsarbejderes digitale kompetencer.

Appen er udviklet i fællesskab med organisationer i Østrig, Tyskland, Polen og Danmark.

Min rolle i projektet har været rådgivning om app-udvikling og digital læring samt redaktionel sparring i relation til udvikling af manual. Desuden har jeg lavet oplæg om digital læring, gamification i læringsdesign og digitale kompetencer for projektgruppen.

Se REFERENCE.

 

Pin It on Pinterest

Share This