CASES

Didaktika – Gyldendal Uddannelse

Didaktika er et online akademi med efteruddannelseskurser inden for didaktik. Kurserne er specifikt målrettet lærere i erhvervsuddannelserne, de er organiseret som praksisnær kompetenceudvikling og bygger på aktionslæring.

Didaktika anvendes i forbindelse med pædagogisk ledelse og strategisk kompetenceudvikling samt udvikling af professionelle læringsfællesskaber.

Jeg har været konsulent og nøglemedarbejder på Didaktika fra idé til prototype, afprøvning, salg og implementering. Jeg er desuden vært ved en podcast om didaktik, som er en del af konceptet. 

Læs ARTIKEL om konceptet.
Se REFERENCE.
Lyt til DIDAKTIKA podcast på iTunes.

Sowing the seeds for the digital agricultural worker – 3F

3F er lead partner på dette projekt under Erasmus+: Sowing the seeds for the digital agricultural worker

Projektet  er til støtte for det store antal landbrugsarbejdere, der rejser rundt i europa for at arbejde i landbruget.

Projektet har udviklet en app med info om arbejdsrettigheder og arbejdsforhold i modtagerlandet. Appen indgår i formelle og uformelle læringssammenhænge og søger samtidig mod at udvikle landbrugsarbejderes digitale kompetencer.

Appen er udviklet i fællesskab med organisationer i Østrig, Tyskland, Polen og Danmark.

Min rolle i projektet har været rådgivning om app-udvikling og digital læring samt redaktionel sparring i relation til udvikling af manual. Desuden har jeg lavet oplæg om digital læring, gamification i læringsdesign og digitale kompetencer for projektgruppen.

Se REFERENCE.

 

Pin It on Pinterest

Share This