OPLÆG OG WORKSHOP

Oplæg

Jeg holder oplæg om forskellige emner inden for digital læring, og med stor erfaring på området, kan jeg altid tilpasse oplægget til den konkrete situation. Her er nogle mulige overskrifter:

 

  • Kom i gang med digital læring
  • Få effekt af jeres kompetenceudvikling
  • Digitale kompetencer
  • Skræddersyede uddannelseskoncepter

Workshop

Jeg holder workshop om læring og digitalisering. Nedenstående er et eksempel på en konkret workshops, men jeg skræddersyr gerne den workshop, der passer i din situation. 

Mine workshops er workshops – og ikke talkshops! Jeg sætter en ære i, at mine workshops ikke er lange oplæg, men netop workshops, hvor deltagerne selv er aktive og får ‘hands on’.

Film i undervisningen

Film i undervisningen er en workshop for undervisere, der har filmet lidt med en smartphone eller pc, men endnu ikke har arbejdet målrettet med film i undervisningen. Workshoppen omhandler både film til digitale læringsforløb, og film som en skabende læreproces. Deltagerne arbejder konkret med informationsfilm, instruktionsfilm, motivationsfilm og evalueringsfilm. Vægten ligger på det didaktiske, men jeg kommer også ind på en række konkrete tips og tricks til at filme og redigere. 

Pin It on Pinterest

Share This