RÅDGIVNING

Kompetence- og forretningsudvikling med digitale produkter

Jeg rådgiver om digitale læringsprodukter og kan hjælpe dig med at få en forretning ud af dem!

Min spidskompetence ligger der, hvor læring og it mødes. Jeg har arbejdet mange år i forlagsbranchen og uddannelsessektoren med digitale læringskoncepter og kompetenceudvikling. 

 

Vil du i gang med digital læring?

Jeg kan rådgive dig, hvis du vil i gang med digital læring eller på anden måde vil inddrage digitale læringsprodukter i din forretning. Jeg kan være din sparringspartner undervejs, og jeg kan stå for udviklingen.

 

Vil du til næste niveau?

hvis du allerede er i gang og har en masse e-læring eller andre digitale læringsprodukter på hylderne, så er det måske en idé at få dem kigget efter i sømmende? Der er ofte områder, der kan forbedres, så det styrker din konkurrenceevne og position i markedet. Jeg kan lave en analyse af dine nuværende læringsprodukter og rådgive dig om forbedringspunkter, så du kommer frem til et nyt og bedre niveau.

 

Vil du se eksempler?

Jeg har arbejdet mange år i forlagsbranchen og med uddannelsesinstitutioner og har i dag stærke kompetencer inden for didaktisk design og forretningsudvikling med digitale læringsprodukter. Jeg har gennem årene udviklet mange læringsprodukter og har et godt indblik i markedet. Jeg har udvalgt enkelte cases, som også er af nyere dato. Dem kan du tage et kig på.

Se CASES.

 

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak om din forretning og mulighederne for et samarbejde..

Ring til mig på 2449 9921
Skriv til mig på karin@eckersberg.dk

Pin It on Pinterest

Share This