ONLINE KURSER

Vil du i gang med online kurser?

Hvis du er underviser, coach, rådgiver, behandler el.l. med en ekspertviden, kan du få rigtig meget gavn af at have et online kursus, der kan være en selvstændig vare i din butik og et supplement til dine ydelser. 

Jeg kan rådgive dig om forskellige løsninger med både læringsplatforme og værktøjer til at producere interaktivt indhold, og da jeg er ekspert i læring, kan jeg hjælpe dig med at lave kurser, der kan mere end at inspirere – kurser der rent faktisk flytter noget hos dine kunder!

En af de første ting, du skal afklare med dig selv er, om du vil uddanne eller informere. Det lyder måske som to sider af samme sag, men der er stor forskel. Se mere i filmen.

Online kursus om at lave undervisningsfilm

Vil du lave film til dine online kurser og læringsforløb, så har jeg udviklet et online kursus, der specifikt fokuserer på undervisningsfilm.

Kurset omhandler alle faser fra idé til udgivelse.

Du kan arbejde med din egen undervisningsfilm gennem kurset, og løser du de opgaver, der er undervejs, så vil du til sidst stå med en færdig film, der er klar til brug i dit online kursus. 

Læs mere om kurset UNDERVISNINGSFILM.

Online kursus om studievalg

Jeg har også udviklet et online kursus, som er et afklaringsforløb til unge, der skal vælge videregående uddannelse. Kurset løber over fire uger, hvor den unge finder frem til, hvilken uddannelse, der er den helt rigtige.

Der er en lille opgave hver dag, og en gang om ugen er der en samtale, hvor den unge kan stille spørgsmål og bliver udfordret i sit uddannelsesvalg.

Læs mere om kurset DIT VALG.

Pin It on Pinterest

Share This